Solcellerens

Få det optimale ud af dine solcellepaneler, året rundt. Der skal kun ganske få gram skidt til, før end dine solceller ikke længere producerer optimalt. Du går med andre ord glip af en masse vedvarende energi, fordi dine solceller ikke er helt rene. Det kan være noget af en omgang at gå i krig med en grundig solcellerensning. Måske er du ikke den store stigeartist eller ved ikke, hvordan du skal gribe det hele an. Lad de professionelle klare din solcellerens for dig.

Du skal have det optimale ud af din investering
Udbyttet af solcellerne er direkte afhængigt af, hvor rene dine solcellepaneler er. Når man køber sine solceller, får man tit at vide, at de er helt vedligeholdelsesfri. Men da solcellerne ligger på taget, kan det ikke undgås, at blade, mos og alger også rammer dem. Der skal ikke meget til, før end du ikke får det optimale ud af din investering. Til gengæld behøver det ikke være en særlig stor investering at få renset dine solceller. For dig betyder rengøring og vedligeholdelse af solcellerne, at du kan nyde din investering i fulde drag, uden at du skal gøre det hårde arbejde eller sætte dig ind i, hvordan du bedst renser dine solcellepaneler.

Miljørigtig vask
Når du kontakter os, kommer vi og vasker dine solceller skånsomt og miljørigtigt, helt i tråd med den grønne tankegang. Vi bruger kalkfrit vand, som ikke efterlader striber, ridser eller pletter, der kan forhindre dine solcellepaneler i at yde optimalt.

En årlig omgang rensning af solcellepanelerne sikrer, at dine solcellers levetid forlænges. På den måde får du mere ud af din investering - også på den lange bane.
Læs mere om rens af solceller på FacadeRens’ hjemmeside.

Kontakt os i dag  på 70267520 og få et godt tilbud på vask og vedligehold af dine solcellepaneler.