Tagrenderens

Drypper din tagrende de forkerte steder, når det regner og rusker udenfor? Når skidtet samler sig, virker tagrenden og nedløbsrøret ikke længere efter hensigten. I stedet står der kaskader af vand ud over kanten og ned foran døren eller vinduerne, når det regner. Om vinteren samler nedbøren sig i lange istapper - og skaber nye udfordringer i hverdagen. Du kan undgå dryp i nakken med en god omgang tagrenderensning.

Undgå vejrlig i tagrenderne
Rensning af tagrender og nedløbsrør er aldrig en populær opgave, men vi ved alle, at det skal gøres. Hvis du jævnligt får renset dine tagrender får du heller ikke de problemer, som følger med tagrender, der ikke er renset. Tagrenderne holder generelt længere og der er færre vejrmæssige gener forbundet med store nedbørsmængder. Derfor synes vi, at rensning af tagrender er noget, alle boligejere bør forholde sig til, men det behøver ikke betyde, at du selv skal stå med opgaven at rense tagrenderne.

Vi tager gerne turen op ad stigen
I stedet for, at du selv skal kravle rundt på stigen, så få hjælp til din tagrenderens. Vi har det helt rigtige udstyr til at rense dine tagrender uden at beskadige dit tag ved at kravle rundt på det. Det betyder, at du ikke selv skal op på stigen, men kan nyde alle fordelene ved rene tagrender og nedløbsrør.

Hvis dit tag samtidig trænger til en algebehandling, kan vi slå to fluer med et smæk og rense dine tagrender, når vi alligevel behandler dit tag. Selvfølgelig kan du altid vælge, at vi udelukkende sørger for rensning af dine tagrender og nedløbsrør - det er helt op til dig. Med rene tagrender er dit hus klar til at modstå det omskiftelige danske vejr.  

Du kan få flere gode tips om rens af tagerender i vores seneste nyhedsbrev fra Facade-Rens og læse mere om tagrenderens her.

Få dine tagrender renset mens du arbejder - kontakt os allerede i dag på 70267520.